El Girona Escola de Futbol Sala signa un conveni de col·laboració amb ElPozo Murcia FS

COMPARTIR

Notícies relacionades

L’acord entre els gironins i el club murcià, referent en l’àmbit europeu i estatal, permetrà a jugadors del planter tenir l’oportunitat de fer el salt a l’entitat murciana

Grupo de personas en una cancha

Descripción generada automáticamente

Membres del Girona EFS i d’ElPozo Murcia, escenificant l’acord entre ambdues entitats.

El Girona Escola de Futbol Sala ha signat un conveni de col·laboració amb ElPozo Murcia Costa Cálida Fútbol Sala. L’acord entre ambdues entitats serà de com a mínim una temporada, fins el juny de 2023, i permetrà a joves jugadors del club gironí tenir l’oportunitat de fer el salt a un club potent com és el murcià, referent en l’àmbit europeu i estatal del futbol sala. També està previst un amistós a Girona entre els sèniors d’ambdós clubs, partits dels equips base gironins a Múrcia i formació dels entrenadors del Girona EFS a l’estructura d’ElPozo Murcia.

Les dues entitats compartiran coneixements i sinergies de treball, sobretot pel que fa a l’àmbit del futbol de base. L’acord també inclou la col·laboració professional docent en el disseny i la realització de cursos, debats, divulgació i, en general, qualsevol altra relacionada amb l’activitat física i esportiva. Josep Buixeda, president del Girona EFS, explica que “estem molt contents de signar aquest acord; és el primer cop que ho fem al club i ens farà pujar el nivell en tots els àmbits. El punt principal d’aquest acord és que els jugadors del nostre planter puguin anar a fer les proves a ElPozo Murcia”. 

Aquest acord forma part del projecte de la nova junta del Girona EFS, que es va renovar a principis d’estiu. Els contactes amb ElPozo Murcia van sorgir arran d’una conversa del president dels gironins, Josep Buixeda, empresari amb passat en el món de les càrniques, amb el patrocinador principal del club de Múrcia, que és de l’àmbit alimentari.

El Girona EFS compta amb prop de 120 jugadors repartits en un 14 equips. El primer equip està establert a Divisió d’Honor catalana, la cinquena categoria de futbol sala, i el proper curs estrenaran un equip femení. Fundat el 2014, iniciarà la temporada 2022-2023 amb un pressupost proper als 80.000 € i aquest estiu ha organitzat la 7a edició del Campus Esportiu. ElPozo Murcia és un dels clubs més potents d’Espanya de futbol sala. El seu primer equip milita a Primera Divisió i fa dos anys va arribar a la final de la UEFA Futsal Champions League.