Gol amb premi de Med Playa en el partit del Girona FC contra el CD Tenerife

COMPARTIR

Notícies relacionades

Dues famílies van guanyar una estada d’un cap de setmana a un hotel del grup gironí després de marcar un gol, a la mitja part, a les mascotes de la cadena i del club de futbol

El grup hoteler gironí Med Playa va portar a terme una acció ahir dilluns 9 de maig a l’Estadi de Montilivi en el partit de LaLiga SmartBank entre el Girona FC i el CD Tenerife (0-1). Al descans, i després d’un sorteig a través de les xarxes socials, dues famílies van guanyar una estada d’un cap de setmana a l’Hotel Calypso, de Salou, i marxandatge després de marcar un gol a Meddy i a Sisa, les mascotes del grup hoteler i del club de futbol representades en una estrella de mar i en una mosca, respectivament.

Med Playa és un dels patrocinadors principals del Girona FC i sempre ha mostrat la seva vinculació amb l’esport, el territori i la societat gironina. Aquesta acció ja la van portar a terme fa dos anys. L’empresa i el club estan estretament vinculats històricament i la cadena hotelera, nascuda a la mateixa demarcació gironina, ha continuat apostant aquesta temporada pels colors blanc-i-vermells.

Vint-i-dos establiments a l’Estat Espanyol, Bulgària i Bèlgica

El grup Med Playa és una de les principals cadenes hoteleres espanyoles especialitzades en la gestió d’establiments turístics situats a la costa. Fundada l’any 1967 a la Costa Brava, la seva expansió va començar a Benidorm i va continuar a la Costa del Sol, Salou i el Maresme amb la compra de diversos hotels ja construïts, entre ells l’històric Hotel Pez Espada de Torremolinos (Màlaga). En total, Med Playa gestiona actualment 4.813 habitacions i 10.802 llits d’hotel.

Med Playa també té en propietat hotels a Benalmádena (Hotel Bali), Salou (Hotel Calypso), Tossa de Mar (Aparthotels Sant Eloi i Esmeraldas), Platja d’Aro (Hotel Monterrey), Calella (Hotel Santa Mònica) i a la costa del Mar Negre, a la localitat búlgara de Sinemorets (Hotel Bella Vista). El grup català també explota els hotels Piràmide (Salou) y Balmoral (Benalmádena), així com un grup de vuit hotels a Benidorm (Hotel Flamingo Oasis, Hotel Río Park, Hotel Regente, Hotel Riudor y The Agir Springs Hotel), Torremolinos (Hotel Pez Espada), Benalmádena (Hotel Riviera) i Tossa de Mar (Pola Giverola, hotel i càmping), propietat d’Azora European Hotel & Lodging. A més, també s’encarrega de la gestió total del Pino Alto (Mont-roig del Camp, Tarragona), de la comercial de l’aparthotel Albatros Family, de Salou;  i de l’administrativa dels hostels La Granja (Bilbao) i Grand Place (Brussel·les, Bèlgica).