Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional detenen un home perillós que tenia una ordre internacional de detenció emesa per la Interpol

COMPARTIR

Notícies relacionades

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra juntament amb la Policia Nacional van detenir el dia 8 de maig a la localitat de Salt (Girona) a un fugitiu caracteritzat per la seva perillositat i capacitat d’escapoliment de la justícia. Aquest home era reclamat per les autoritats magrebines en constar-li en vigor una Ordre Internacional de Detenció amb finalitat d’extradició per la presumpta comissió de delictes de tràfic de drogues, falsificació de documents i pertinença a organització criminal.

A principis del mes d’abril gràcies a la informació per part de l’Oficina de la Interpol, els agents van tenir coneixement que el fugitiu podia trobar-se amagat a la ciutat de Girona. Aquesta informació va generar una cooperació dirigida a la localització de l’home i la seva detenció.

Fruit de la investigació entre els diferents cossos policials actuants, es va localitzar l’home en un hotel al municipi de Salt i es va realitzar un dispositiu per tal de detenir-lo. Durant la detenció l’home va presentar resistència i va intentar fugir, però finalment va ser detingut pels agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Salt dels Mossos d’Esquadra.

El detingut va passar a disposició del Jutjat Central d’Instrucció número 3 de l’Audiència Nacional. Així mateix, la Brigada Provincial d’Estrangeria de la Policia Nacional ha incoat un expedient d’expulsió al detingut per trobar-se en situació irregular. L’Autoritat Judicial competent va decretar l’ingrés a presó provisional per garantir l’extradició del detingut al Marroc.