Els Mossos d’Esquadra juntament amb la Policia Local de Salt detenen tres homes i desarticulen un punt de venda de drogues

COMPARTIR

Notícies relacionades

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Girona amb la col·laboració de la Policia Local de Salt van detenir el dia 27 d’abril tres homes, de 22 a 35 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Fruit d’una investigació, la matinada del 27 d’abril, i en el marc de la col·laboració i el treball conjunt entre aquests dos cossos policials, es va posar fi a un punt de venda de drogues a petita escala dins un pis de la Travessia Santa Eugènia de la població de Salt.

Durant les indagacions els agents van observar com aquestes persones, de manera conjunta i coordinada, distribuïen droga per la zona. Els agents van constatar que els traficants sempre actuaven de la mateixa manera.

A l’entrada i registre del pis es van detenir tres homes i se’ls va intervenir cocaïna, haixix i marihuana preparada per la venda, 5.036 euros en bitllets fraccionats, 4 telèfons mòbils, un esprai de pebre, dos espases tipus catana i quatre armes prohibides per dur a terme l’activitat delictiva.

Els detinguts, dos d’ells amb antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.