El Girona Escola de Futbol Sala renova la junta amb l’objectiu d’impulsar la base i el 1r equip

COMPARTIR

Notícies relacionades

Josep Buixeda, director general d’Hamelin Brands (Oxford), assumeix la presidència d’un club que vol recuperar la secció femenina.

El Girona Escola de Futbol Sala ha renovat la junta directiva i la intenció és donar un impuls a la base i ascendir el primer equip masculí a categories estatals. Josep Buixeda, director general d’Hamelin Brands (Oxford), de Flaçà, ha assumit la presidència d’un club que té un centenar de jugadors repartits en una quinzena d’equips i quela propera temporada vol recuperar la secció femenina i tenir un equip de futbol adaptat en els propers anys. El primer equip està establert a Divisió d’Honor catalana, la cinquena categoria de futbol sala.

Josep Buixeda, escollit com a nou president, ja estava vinculat al Girona EFS la temporada passada com a membre del sènior B i, anteriorment, havia jugat a les categories inferiors del Blanesport. És el director general d’Hamelin Brands (Oxford), de Flaçà, i anteriorment havia estat directiu d’empreses de la demarcació com Noel Alimentaria i Grup Costa. Buixeda explica que “volem posicionar el Girona EFS com un dels clubs referents de la ciutat i assolir noves fites els propers anys. El primer equip el tenim consolidat a Divisió d’Honor Catalana i ens agradaria pujar-lo a Tercera Divisió Nacional properament”. El nou president del club gironí afegeix que “un dels altres objectius de la propera temporada és recuperar la secció femenina, crear un sènior B sub-23 per reforçar el primer equip i ampliar el planter. A mitjà termini voldríem comptar amb un equip amb diversitat funcional amb la col·laboració d’alguna fundació o entitat de la comarca”.

El tresorer del club és Marc Martí, director financer d’Hamelin Brands (Oxford), amb passat a KPMG i amb una dilatada experiència en l’àrea financera. Jordi Puig, entrenador de categories inferiors de l’escola, seguirà a l’àrea de comunicació i màrqueting amb la col·laboració de l’agència de màrqueting Volcano.

En l’àmbit esportiu, Jordi Castejón seguirà com a entrenador del primer equip. Castejón és l’ànima de l’entitat, ja que en va ser un dels fundadors i president, i sempre ha estat vinculat al futbol sala com a jugador i entrenador d’equips d’àmbit estatal. Un dels jugadors que seguirà dirigint és Fran Badaloní, que continua com a coordinador esportiu de l’escola. El primer equip ja té el 90% de renovacions confirmades. El Girona EFS, fundat el 2014, iniciarà la temporada 2022-2023 amb un pressupost proper als 80.000 € i aquest estiu organitzarà la 7a edició del Campus Esportiu, que ja compta amb una trentena d’inscrits.