Talls de circulació previstos per la pròxima setmana

COMPARTIR

Notícies relacionades

Del 24 al 27 de gener

A continuació us informem dels talls de circulació previstos pels pròxims dies:

·        Tall del carrer de Sant Josep, el dilluns 24 de gener, de 9.30 a 13 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 7.

·        Tall de la rambla de la Llibertat, el dimecres 26 de gener, d’11 a 14 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 37.

·        Tall del carrer de Bonaventura Carreras i Peralta, el dimecres 26 de gener, de 15 a 16 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 4.

·        Tall del carrer de l’Argenteria, el dijous 27 de gener, de 14 a 18 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 20.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal. Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de notícies RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.